Fitness clever fit Kotva pokřtil jeho nový patron

26.09. 2021

Ve čtvrtek 23. září 2021 se v prostorách clever fit Kotva sešli novináři, pozvaní hosté, zástupci německé společnosti clever fit GmbH i manažeři české pobočky, aby slavnostně otevřeli historicky první fitko clever fit v Česku. Zároveň také představili jeho tvář – moderátora a bývalého veleúspěšného vícebojaře Romana Šebrleho.

Mezi hosty slavnostního otevření, které moderoval Jan Čenský, byla například výborná herečka a stand-up komička (a neméně skvělá fitnesska) Iva Pazderková, spisovatelka Radka Třeštíková a také nový ambasador clever fit Kotva Roman Šebrle s manželkou Evou. Vzhledem k úžasné řadě sportovních úspěchů, které má Roman za sebou, nás obzvlášť těší, že se rozhodl spojit síly právě s naším fitness.

Na křest historicky první pobočky sítě clever fit v České republice přijeli také zástupci mateřské německé společnosti. Clever fit je totiž unikátním německým konceptem, franšízy této značky tvoří vůbec nejrychleji rostoucí fitness řetězec v Evropě. Do Prahy přijel Florian Dermühl, ředitel pro franšízy společnosti clever fit GmbH, a Markus Bulka, člen představenstva clever fit GmbH. Při symbolickém křtu kettlebellů šampaňským je doprovodil Karel Jarušek, manažer poboček clever fit pro Českou republiku.

„Česká republika je jednou ze čtyř evropských zemí, kde letos clever fit otevírá své pobočky. Jsme rádi, že expanze probíhá tak dobře, což nám pomáhá utvrzovat naší pozici jednoho z nejdynamičtěji rostoucích řetězců na trhu. Věříme, že i v sousední zemi je naše know-how ve velmi dobrých rukou. To, co vidíme tady v Praze, nás o tom ubezpečuje,“ prohlásil během slavnostního odpoledne Florian Dermühl, jeden ze zakladatelů mateřské společnosti.

Síť clever fit se přitom v Česku bude dál rozrůstat – jen do konce roku 2021 se otevřou pobočky na pražském Černém Mostě, v Kladně a v Ostravě.