Exkluzivní prosinec v Clever fit Kotva. Plný slev a výhod!

30.11. 2021

Naše akce Exkluzivní prosinec pokračuje! V Clever fit Kotva jsme si pro vás na prosinec připravili 10 supervýhodných překvapení, která vám ušetří spoustu peněz. Tím prvním jsou Dny otevřených dveří, o kterých jsme vás již informovali. Dnes odtajňujeme také zbývajících 9 supervýhodných nabídek! Na co všechno se v prosinci v Clever fit Kotva můžete těšit?

 

Překvapení č. 1:

Dny otevřených dveří. Od 2. do 6. prosince si k nám můžete přijít zacvičit zcela ZDARMA, a to i když ještě nemáte členství. Počet vstupů zdarma není omezený, a navíc při nich můžete využívat služby, které jsou jinak vyhrazeny výhradně našim Exclusive členům – kruhový trénink Biocircuit, kardio zónu s Netflixem a TV i kávu a proteinový drink zdarma.

 

Překvapení č. 2:

Upgrade your life! Všem členům Basic a Standard v prosinci ZDARMA upgradujeme členství na Exclusive!

 

Překvapení č. 3:

Každý, kdo si u nás v prosinci koupí jakékoli roční členství (Basic, Standard nebo Exclusive), cvičí po celý zbytek prosince ZADARMO! Vaše roční členství totiž začne platit až od 1. 1. 2022!

 

Překvapení č. 4:

Pokud se během prosince rozhodnete pro členství Standard nebo Exclusive, dostanete od nás ještě další dárek – z roku 2022 zaplatíte pouze 11 měsíců, ten 12. od nás dostanete ZDARMA!

 

Překvapení č. 5:

Nestihli jste Dny otevřených dveří? Během celého prosince platí, že můžete využít dva volné vstupy namísto jednoho – a oba v Exclusive verzi!

 

Překvapení č. 6:

Pokud roční členství Standard nebo Exclusive uzavřené v prosinci zaplatíte naráz (tedy nikoli měsíčními splátkami), získáte další měsíc ZDARMA! Zaplatíte jen 10 měsíců, ale cvičit budete celý rok 2022! Pokud si koupíte členství Basic, dostanete ZDARMA 1 měsíc!

 

Překvapení č. 7:

Máte u nás členství Basic nebo Standard a rádi byste si ho upgradovali na Exclusive? Pokud si během prosince změníte svou smlouvu a přejdete na roční Exclusive členství, budete mít stejné výhody, jako noví členové – za rok 2022 zaplatíte jen 11 měsíců, 12. měsíc máte od nás ZDARMA! A pokud se rozhodnete zaplatit za celý rok najednou, budete mít měsíce ZDARMA dokonce dva!

 

Překvapení č. 8:

Máte už u nás roční Exclusive členství koupené? Ani na vás jsme nezapomněli! Vaše členství automaticky prodloužíme o jeden měsíc! Tento měsíc ZDARMA vám přičteme automaticky na konci vaší smlouvy.

 

Překvapení č. 9:

V rámci Exkluzivního prosince si také můžete pořídit za zvýhodněné ceny balíčky tréninků s některým z našich Clever fit koučů:

  • Exkluzivní balíček 5 tréninků s trenérem (doba čerpání 2 měsíce od zakoupení) – cena 3900 Kč 
  • Exkluzivní balíček 10 tréninků s trenérem (doba čerpání 4 měsíce od zakoupení) – cena 5900 Kč
  • Exkluzivní balíček 20 tréninků s trenérem (doba čerpání 6 měsíců od zakoupení) – cena 9900 Kč

 

Překvapení č. 10:

Pro všechny držitele členství Standard platí automaticky sleva 5 % na jakýkoli balíček tréninků s našimi Clever fit kouči, členové Exclusive mají při zakoupení balíčku slevu 10 % z ceny.

 

Chcete využít jakoukoli z našich slev? Zde na webu jsme pro vás připravili speciální Exkluzivní ceník a veškeré informace vám samozřejmě rádi podáme i přímo v Clever fit Kotva ve 4. patře pražského OD Kotva!