Exkluzivní prosinec v Clever fit Kotva

28.11. 2022

Clever fit Kotva spouští akci Exkluzivní prosinec. Každý, kdo si během prosince koupí členství Basic nebo Exclusive, díky ní získá spoustu výhod!

Pokud si během prosince koupíte 12měsíční členství Basic, budete moci až do konce roku 2022 využívat stejné služby jako držitelé členství Exclusive! Což mimo jiné znamená i možnost cvičit na unikátním kruhovém tréninku Biocircuit nebo využívat minuty na soláriu či masážním lůžku.

Pokud se rozhodnete pro 12měsíční členství Exclusive, budete po celý prosinec cvičit zcela ZDARMA! Vaše členství začne platit až od ledna 2023. Čím dřív si tak členství koupíte, tím déle budete cvičit zdarma. Ke každému 12měsíčnímu členství navíc noví členové dostanou dárek v podobě 1 měsíce zdarma, který se jim přičte k jejich členství.

A nezapomeňte – v Clever fit Kotva má každý první vstup zdarma! Než se tak rozhodnete ke koupi členství, můžete si fitness zdarma vyzkoušet.

Na poslední prosincový týden je pak přichystaná akce Clever fit Days, při níž má každý zájemce, který si chce náš klub vyzkoušet, hned dva volné vstupy v úrovni Exclusive. V rámci nich si tak může kdykoli od 24. do 31. prosince nejen zacvičit na všech strojích (včetně kruhového tréninku Biocircuit), ale může také naplno využívat Fitness bar a po tréninku si užít 10minutovou relaxaci na soláriu nebo masážním lůžku.