Clever fit Kotva ke konci července přeruší svou činnost

27.05. 2023

Náš klub bohužel k 31. červenci 2023 přeruší svou činnost. Důvodem je plánovaná kompletní rekonstrukce obchodního domu Kotva, v němž sídlíme. Obchodní dům bude po dobu oprav zcela uzavřen, a proto se musí uzavřít také náš fitness & relax klub.

Naši členové budou mít samozřejmě po celou dobu rekonstrukce Clever fit Kotva možnost využívat naše ostatní kluby – Clever fit Černý Most, Clever fit Chodov a Clever fit Karolina. Pokud se rozhodnou využívat kterýkoli z našich klubů, podmínky členství zůstanou stejné – nezmění se jeho cena ani obsah členství.

Pokud z jakéhokoli důvodu změna klubu není možná, členství samozřejmě na přání ukončíme a vrátíme všechny peníze za předplacené období. Veškeré administrativní úkony spojené se zakoupenými produkty mohou členové vyřešit přímo na recepci pobočky Clever fit Kotva či online přes oddělení podpory - podpora@fitacademy.cz. Veškeré žádosti budou průběžně zpracovány a naši členové budou průběžně informováni o stavu vyřešení žádosti.

V případě, že kdokoli z našich členů nestihne vyřešit přesun svého členství do jiné pobočky Clever fit do konce července 2023, může se kdykoli po tomto datu zastavit v kterémkoli našem klubu, kde s ním náš personál všechny náležitosti dořeší, případně se může vždy obrátit online na naše oddělení podpory – a to kdykoliv i po uzavření pobočky Clever fit Kotva.

Clever fit Kotva se do prostor obchodního domu Kotva vrátí po dokončení rekonstrukce – podle předběžných odhadů v prosinci 2025, případně na jaře 2026!